KDO SEM

Moje ime je Monika. Očitno je, da je že moj oče, ki mi je izbral ime vedel, kdo v resnici sem. Ne bom rekla, da tega tudi že kot mala deklica nisem vedela. Sedaj pa še stric Google ve, da to ime pomeni svetovalka. Meni je pomen tega imena resnično pisan na kožo. Pa vendar sem se temu delu sebe, precejšen del svojega življenja izogibala v širokem loku.

Čeprav je svetovanje ena od prvih stvari v kateri sem blestela. Ko sem v sebi čutila popolno suverenost. To je tisti občutek, ki ga vsi nosimo v sebi za neko “stvar”. Kjer nam zaigra celotna bit. Ko točno veš kaj si in kjer občutiš tisti pravi neskončni mir. Mir v sebi, ko tvoja duša spregovori in ji prisluhneš. To je eden od razlogov zakaj tudi pišem ta blog. Ker čutim, da se moram izraziti skozi pisanje, da se bom lahko odprla poti po kateri me pelje življenje. Življenje, ki me učim popolnega zaupanja.

Na poti luščenja svojega bistva, sem srečala zelo veliko ljudi, ki so me ogromno naučili o sebi. Prej sem na te ljudi gledala z jezo, žalostjo, zamerami ipd. Sedaj se učim, kako biti hvaležna za vse te ljudi, ki so mi samo kazali kako zelo se nimam rada. Hvala vam, ker sem zaradi vas dojela, da moram ljubezen prvo poiskati v sebi.

Zadnja leta pa sem hvaležna predvsem življenju, ki me je pripeljalo do tako čudovitih žensk, ki so sedaj moja inspiracija. Inspiracija, da z vami delim vse zapise, ki jih lahko berete pod imenom čarobna inspiracija. Postanite tudi vi sami sebi inspiracija ❤