MOJE INSPIRACIJE

Dobra tri leta nazaj se je zame začelo intenzivno transformativno obdobje, ko sem na spletu zasledila metodo Astrohealing. Astrohealing je zame neke vrste dušno prebujanje s pomočjo esenc, ki jih terapevt določi glede na tvojo natalno karto in glede na situacije, ki jih želiš razrešiti. Več o tem si lahko preberete na Dubravkini strani http://astrohealing.si. Z astrologijo sem se prvič srečala že v otroštvu in takrat je postala moja prva velika ljubezen. Ker to vedo poznam, sem se za to vrsto terapije tudi odločila. Seveda sem bila tudi skeptična, ker sem se s to metodo astrologije in esencami srečala prvič. Pa vendar danes lahko rečem, da so spremenile moje življenje. Z Dubravkino pomočjo so se začele odkrivati zavese, ki sem jih tako vztrajno zakrivala pred seboj in pred svetom. Ko sem jih počasi začela odmikat, sem s tem odkrila tudi svoje brezmejne razsežnosti. Zaradi njenega zaupanja in izjemnega spoštovanja do teh esenc in te vede je bilo marsikaj lažje ❤

Po malo več kot dveh mesecih jemanja esenc, sem zasledila sporočilo od Teje Melinc, da ima na voljo nekaj mest za individualno intuitivno svetovanje. Čeprav sem bila na njene novice naročena že kar nekaj časa, do tistega dne niso pritegnile moje pozornosti. Kar naenkrat pa je bil ta klic tako močan, da sem želela k njej. S Tejo sem se zelo hitro dogovorila. Mislim, da je bilo v dveh dneh. Vem le to, da je bilo zelo spontano in da nisem niti dobro vedela kdo Teja Melinc je. Niti nisem vedela kako zgleda intuitivno svetovanja. Ampak želja je bila tako močna, da sem se samo prepustila.

Srečanje s Tejo je bila zame ena največjih prelomnic v življenju in ne pretiravam, če rečem, da ena lepših izkušenj, ki sem jih doživela do sedaj. Tejina iskrenost in prodornost komunikacije z mojo dušo in vodstvom je (bila) izjemna. V meni je odprla tako veliko vprašanj in hkrati sem našla zelo veliko odgovorov in potrditev. Danes lahko resnično trdim, da se je tistega dne moja duša prebudila. In od takrat išče načine kako bi se pokazala 💟

S tem navdihom sem postala tudi Tejina učenka. Vse je bilo zelo spontano in polno izjemnega znanja. V vseh teh letih sem se zaljubila tudi v meditacijo, ki mi je dala tako zelo veliko, da vsega ne bi mogla opisati v parih besedah. Potrdim vam lahko le to, da vse kar raziskave govorijo o meditaciji zame drži. Definitivno bolj jasno vidiš sebe in s tem tudi druge. Hitreje se umiriš, ko si pod stresom ipd. Je izjemno orodje za poslušanje svoje duše in s tem sebe.

Ljubezen do meditacije me je pripeljala do Cristy in Mihaela Žmahar, ki sta me največ naučila o sprejemanju. Sprejemanju sveta in samega sebe. Izjemno veliko ljubezni in čutnosti sem začutila v njihovem ateljeju. Najbolj pa cenim njuno prizadevnost, da pomagata. Resnično si vzameta čas in sta na voljo. Da o iskrenosti, ki sije iz njiju niti ne govorim.

Pot me je vodila tudi do Alenke Šironjič. Alenka je zame pravi balzam za dušo. Veste zakaj? Alenka ti pomaga odkriti svetove tvojih prejšnjih življenj. Spoznavanje teh svetov je bila moja zelo velika želja že od malih nog. Vedno sem si govorila, da bom to enkrat poskusila. Hkrati pa me je bilo tega najbolj strah. Sedaj mi je malo smešno, da me je bilo strah, ker to resnično ni noben čau bau :). S pomočjo Alenke sem okusila približno 5 ali 6 svojih prejšnjih življenj. In vse kar mi je povedala je imelo nek smisel hkrati pa je vse postalo bolj jasno. Jasno kot beli dan, zakaj določeni zastoji v tem življenju. Ter kdo v resnici sem, kakšna je moja duša. Res izjemna spoznanja. Polna navdiha.

Lani pa sem postala učenka še dveh izjemnih žensk. Prva je Tjaša Dorelay, ki me uči kako se bolje vzljubiti kot ženska. Kako poiskati v sebi svojo gracioznost, lepoto, zapeljivost in seveda nežnost. Njeni tečaji, predavanja in meditacije so zame velika inspiracija. Aprila letos pa sem se pridružila tudi skupnosti modernih orakljev, ki so pod njenim okriljem.

Na moj seznam z veseljem uvrstim tudi čudovito Lea Imširagić, ki me je skozi astrologijo popeljala do moje duše. Kjer sem končno prišla na svoj račun tudi glede astrologije. Astrologije, ki ni tako mehanska ampak čutna. Popolnoma se strinjam z njo, ko pravi, da je astrologija najbolj univerzalen jezik sveta. Lea je energetska astrologinja in to izjemna. Mene navdušuje z njeno milino, toplino in izjemnim talentom.

Vsi omenjeni so zame izjemni, so zame posebni, in vsakomur od njih sem zelo hvaležna, da so se odločili hoditi po svoji poti. Sploh ker verjamem, da ni bilo vedno lahko ampak so ostali osredotočeni in so enostavno sledili sebi ne glede na vse ostalo. Meni predstavljajo pogum, vztrajnost in izjemno ljubezen.

Vsak od njih je dodal košček mozaika v potek prebujanja moje duše, moje poti, moje razsežnosti. Vsak od njih ve kako slediti sebi, kako biti to kar si. Naučili so me, da je le ena pot prava, da pri vseh odločitvah v svojem življenju poslušaš samo sebe. Le kdo bi bolje vedel kaj potrebuješ, kot ti. Vse je tako zelo preprosto, če le dovolimo sebi biti to kar smo. Ko podpiramo sebe, nas lahko tudi Življenje podpira v celoti.

Hvaležna sem tudi sebi, ker sem se odločila za to pot na kateri srečujem vse te izjemne ljudi in kjer sem prvič zares začela spoznavati sebe ❤

S tem pa nikakor ne pozabljam, da so moja največja inspiracija zagotovo starši in moja družina. Neizmerno hvaležna življenju, ker mi je na pot postavilo takšne ljudi, ki so me klesali v to kar sem danes. Vsa ljubezen, ki jo čutim do njih ne more biti merjena v izrazu in številu besed. ❤